Sairaanhoitaja - Vasa stad

Sairaanhoitaja

Vaasan kaupunki hakee sairaanhoitajaa yksilövalmentajan tehtäviin nuorten työpajalle Kartturin toimipisteelle, Vamian Sampo-kampukselle, ajalle 19.8.2019-30.4.2020.

Yksilövalmentajan tehtäviin kuuluu tukea nuorten mielenterveyttä ja psyykkistä hyvinvointia yksilö- ja ryhmävalmennuksella, tukea nuorta opiskeluissa, auttaa elämäntilanteen selvittelyssä, käytännönasioiden hoitamisessa ja muissa asioissa nuoren omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Nuorten työpaja Varikko tarjoaa syrjäytymisvaarassa oleville tai jo syrjäytyneille alle 29 - vuotiaille vaasalaisille nuorille mahdollisuuden ohjattuun ja tuettuun työntekoon sekä räätälöityyn polkuun koulutukseen, sen loppuun suorittamiseen tai avoimille työmarkkinoille työllistymiseen.

Tehtävään valitulta edellytetään laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Tehtävään vaaditaan hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallitsemista. Erillinen kielitodistus vaaditaan, mikäli se ei sisälly tutkintotodistukseen.

Toivomme sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi nuorisopsykiatrian ammatillista työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa ympäristössä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Haastattelut pidetään 16.8.2019.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Nuorisosihteeri Mervi Ahola puh. 040 - 767 7670 (8.7. -12.7.)

Nuorisopalvelut
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan