Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Vuolingonhovi) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vuolingonhoviin 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61-paikkainen tehostetun palveluasumisen asumispalveluyksikkö ikääntyneille. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa neljässä ryhmäkodissa, joissa asukkaat asuvat omissa huoneissaan. Panostamme kodinomaisuuteen ja arjen mielekkyyteen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asukkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu ja päivittäisissä toimissa avustaminen yhdessä tiimin kanssa. Työ sisältää hoidon tarpeen arviointia, sairaanhoitoa, lääkehoitoa, toimintakyvyn ylläpitämistä ja terveyden edistämistä sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut ikääntyneiden hoidosta sekä kiinostunut oman ammattitaitosi ja työyhteisön kehittämisestä. Työotteesi on reipas, myönteinen ja toimintakykyä ylläpitävä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaioja, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. sekä kiinostunut oman ammattitaitosi ja työyhteisön kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan voimassa olevat LOVe-lääkeluvat.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Esimies Leena Korhonen, puh. 044 794 4040, leena.korhonen@essote.fi tai sairaanhoitaja Mia Mattila, puh. 040 359 7257, mia.mattila@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Ylännetie 1, 50600 Mikkeli

Rekommenderade jobb