test

Sairaanhoitaja, Vuolingonhovi

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vuolingonhovin palveluyksikköön Mikkeliin 20.02.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen asumispalveluyksikkö ikääntyneille Mikkelin Rantakylässä. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa neljässä ryhmäkodissa, joissa asukkaat asuvat omissa yhden hengen huoneissaan. Panostamme kodinomaisuuteen ja arjen mielekkyyteen asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Vuolingonhovissa meillä on tarjota asiakkaillemme turvallinen ja hyvä loppuelämän koti.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asukkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu ja päivittäisissä toimissa avustaminen yhdessä tiimin kanssa. Työ sisältää hoidon tarpeen arviointia, sairaanhoitoa, lääkehoitoa, toimintakyvyn ylläpitämistä ja terveyden edistämistä sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut ikääntyneiden hoidosta. Työotteesi on reipas, myönteinen ja toimintakykyä ylläpitävä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi ja työyhteisön kehittämisestä. Voimassaoleva LOve luetaan eduksi. Eloisan vuokrasopimus tiloissa päättyy huhtikuussa 2023, jolloin yksikön toiminta siirtyy Attendolle. Kaikki työntekijät siirtyvät uudelle työnantajalle vanhoina työntekijöinä eli Eloisan kanssa tehdyillä työsopimuksilla.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi innostavaan ja osaavaan työyhteisöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Asumispalveluyksikön esimies Anu Onttonen-Savolainen puh. 044 794 4040, anu.onttonen-savolainen@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan