Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: Yhteispäivystys, Joensuu; määräaikainen (id6009) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.5.2022 mennessä SAIRAANHOITAJIA Yhteispäivystykseen sijaisuuksin

Ei Syke, eikä Greyn anatomia, mutta vauhtia ja haastavia tilanteita riittää meilläkin!

Etsimme joukkoomme muutoskyvykästä ja päivystyshoitotyöstä innostuvaa henkilöä. Jos pidät akuutista ja vaihtelevasta työstä, sekä eri-ikäisistä potilaista vauvasta vaariin, etkä säikähdä akuutteja tilanteita, saatat olla etsimämme henkilö. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo valmiiksi työkokemusta päivystyshoitotyöstä ja pystyt tekemään vuorotyötä yövuoroja kaihtamatta. Kipsaustaito olisi huikea bonus.

Tarjoamme sinulle osaamishaasteita, sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Siun soten Yhteispäivystys on laaja ympärivuorokautinen päivystys. Yhteispäivystyksessä on osastonhoitaja ja kaksi apulaisosastonhoitajaa. Hoitotyön henkilöstöä on noin 70.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2595 e / kk.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa ennen 1.6.2022) 3 kuukauden ajan.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- terveydenhuollon uusi (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Tomi saarelainen, tomi.saarelainen@siunsote.fi p. 013 330 3985

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 24.3.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6009
  • 24.3.2022 - 31.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb