Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Ylähovin palvelukeskus Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haluaisitko liittyä meidän osaavan ja iloiseen tiimimme? Etsimme sinua sairaanhoitaja - olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä.

Tule Ylähoviin, kodinomaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön!

Ylähovi on viihtyisä tehostetun palveluasumisen yksikkö hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkäällä. Meillä on 19 asukaspaikkaa. Päivittäisessä toiminnassa keskiössä on asukaslähtöisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen, omahoitajuus sekä asukkaiden toimintakykyä ylläpitävä toiminta.

Etsimme tiimiimme toista sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajana osallistut tiimissä hoitotyöhön. Päivittäinen työ on monipuolista ikäihmisten hoitoa, tukemista sekä ohjaamista. Vastaat sairaanhoitajana osaltasi sairaanhoidollisista ja lääkehoitoon liittyvistä tehtävistä yhdessä kollegan sekä tiimin kanssa. Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa päivittäistä toimintaa sekä laadukasta hoitotyötä asukkaiden hyväksi. Työ on kaksivuorotyötä, mahdollisuus myös päivätyöhön. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu eli pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Ylähovissa työskentelet tiimissä, jossa voit monipuolisesti hyödyntää omaa osaamistasi. Koulutuksessa hyödynnämme virtuaalilaseja, joilla on mahdollista suorittaa esimerkiksi ensiapukoulutus. Lisäksi Lean menetelmä on osa arkeamme. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa kehitytään ja kehitetään yhdessä työn tekemisen tapoja asukkaiden tarpeet edellä. Tiimi on keskusteleva ja avoin.

Tehtävään valittavalta edellytetään asukaslähtöistä positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteistä asennetta.

Työn hoitamiseksi Sinulla pitää olla sairaanhoitajan tutkinto sekä hyvä Suomen kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen. Lääkehoidon osaaminen tulee suorittaa koeajan puitteissa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen työsuhde alkaen 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä.
Lisätiedot antaa esimies Heini Manninen puh. 050 497 9877, heini.manninen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb