Sairaanhoitajaa kotihoitoon

Haemme sairaanhoitajaa perusturvakeskuksen senioripalveluihin, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa kotihoito. Kyseessä on pidempiaikainen sijaisuus ajalle 1.2.2021 - 11.3.2022.

Tärkein tehtävämme on ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, mahdollisimman itsenäisen selviytymisen ja hyvän elämän mahdollistamista kotona. Toteutamme kuntouttavaa työtapaa, haluamme tukea asiakkaiden toimintakykyä ja kotona selviytymistäsi vahvistamalla heidän omia voimavaroja ja omaa aktiivisuutta. Kannustamme omaisia ja lähipiiriä osallistumaan hoitoon ja huolenpitoon.

Kotihoito toimii kolmessa vuorossa. Kotihoidon sairaanhoitajana työskentelet tällä hetkellä päivisin, työhösi kuuluu myös viikonlopputyötä noin kerran kuudessa viikossa. Haemme henkilön joka on avoin uusille ideoille ja työtavoille. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos Mukana".

Teet työtä asiakkaan kotona, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Kyseessä on jaksotyö, työaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
palvelupäällikkö Ulrika Lundberg, puh 0440 555 345, ulrika.lundberg@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun