test

Sairaanhoitajaksi (anestesiahoitaja, leikkaushoitaja) Tukielinkirurgian leikkausyksikköön, KYS

Ansök senast  30.11.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Kuopion yliopistolliseen sairaalaan (KYS) Tukielinkirurgian leikkausyksikköön, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, neljää (4) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Tehtävistä kaksi (2) on anestesiahoitajan tehtävää ja kaksi (2) leikkaushoitajan tehtävää.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Tukielinkirurgian leikkausosastolla hoidetaan sekä elektiivisiä ortopedisia- että traumatologisia päivystysleikkauspotilaita. Tukielinkirurgiakeskus on toimenpidemäärältään suurin KYS:n operatiivisista yksiköistä. Työtehtävänä ovat anestesia- tai leikkaushoitajan tehtävät leikkausyksikössä. Leikkaushoitajana työskentelet kahdessa vuorossa, lisäksi varallaoloa lauantai ja sunnuntai iltoina. Anestesianhoitajan työ on kolmivuorotyötä ja varallaoloa yhteistyössä Neuro-sydän leikkausyksikön kanssa.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, antoisan ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Meillä pääset työskentelemään modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä moniammatillisessä tiimissä ja saat hyvän perehdytyksen tehtävää varten. Me pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja meillä voit itse vaikuttaa esimerkiksi työvuoroihisi. Työn tukena sinulla on myös Epassi-etuus (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi), koulutusmahdollisuudet sekä tyhy- toimintaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2772,49€/kk.

Mitä odotamme Sinulta?

Tulevalta työkaverilta toivomme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä itseohjautuvuutta. Arvostamme kehittävää työotetta, sekä muutosvalmiutta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsotamme aikasemman kokemuksen perioperatiivisesta hoitotyöstä.

Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/tukielinkirurgia
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Eija Kastelli, p. 044 717 4214 tai eija.kastelli@pshyvinvointialue.fi sekä ylihoitaja Annmari Kainulainen, p. 044 717 8637 tai annmari.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Läs om arbetsgivare