Sairaanhoitajaksi Endoskopiayksikköön, KYS

Ansök senast  27.5.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla Pohjois-Savon hyvinvointialueelle sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme Kuopion yliopistollisen sairaalan Endoskopiayksikköön sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja kesto vuoden 2024 loppuun.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Endoskopiayksikön tehtävänä on ruuansulatuskanavan sekä keuhkosairauksien diagnostiikka, hoito ja ennaltaehkäisy. Yksikkö toimii läheteperiaatteella, mutta noin kolmannes tutkittavista on päivystyspotilaita. Sairaanhoitajan tehtävänä on avustaa lääkäriä skopiatutkimuksissa ja toimenpiteissä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toimintamme tarkoituksena on parantaa potilaiden elämänlaatua ja ennustetta toteuttamalla yksilöllistä ja korkeatasoista erikoissairaanhoitoa yhteistyössä sairaalan muiden yksiköiden ja perusterveydenhuollon kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Hyvinvointisi tueksi tarjoamme yhteisölliset TYKY-päivät ja ePassi edun.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2727,24 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Endoskopiaosaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Sijaisuutta täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löytyessä.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Sijaisuuteen haetaan sähköisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Sari Vatanen, p. 044 717 9902, sari.vatanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare