test

Sairaanhoitajaksi Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle

Ansök senast  15.4.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, tule töihin meille Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle! Työporukassamme on avoinna sairaanhoitajan sijaisuus ajalla 6.5-31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Lue lisää yksiköstämme ja hae!

Keitä me olemme?

Kaaripolun palvelukoti on ympärivuorokautinen palveluasumisen 28-paikkainen yksikkö, jossa on tehostettua palveluasumista muistisairaille ikäihmisille. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä hoitoa, huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Palvelukotimme sijaitsee Jännepolulla omakotitaloalueen keskellä, josta Siilinjärven keskustaan on matkaa noin 2 km. Palvelukodilta on matkaa lähimmälle bussipysäkille vain n. 200 metriä.

Jokaisella palvelukotimme asukkaalla on yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä nimetyt omahoitajat. Päivittäisessä työssämme on käytössä Pegasos/Omni potilastietojärjestelmä. Asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme RAI-mittaria.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja mm. vastaat lääkehoidon kokonaisuudesta yhdessä toisten sairaanhoitajien kanssa. Sairaanhoitajana osallistut välittömään asiakastyöhön. Teet myös aktiivisesti yhteistyötä lääkärin ja muiden sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tiimimme jäsenenä pääset mukaan kehittämään palvelukotimme toimintaa. Työ on kaksivuorotyötä.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle rennon, osaavan ja välittävän työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Tukenasi on ammattitaitoiset hoito/hoiva-apulaiset, lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Toivomme sinun tekevän töitä suurella sydämellä asukasta ja työkaveria arvostaen.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2750,37 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Toivomme joukkoomme reipasta sairaanhoitajaa, joka on valmis tekemään tiimityötä kanssamme sekä sitoutunut ikäihmisten hoitotyöhön. Arvostamme perehtyneisyyttä muistisairauksiin ja kuntouttavaan työotteeseen. Pidämme tärkeänä positiivista suhtautumista palvelukotimme ikäihmisiä kohtaan.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Kontaktuppgifter

Keskitetyn sijaishallinnan palveluesihenkilö Anneli Ruuskanen p. 044 740 2650, anneli.ruuskanen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Eija Kinnunen, p. 044 740 2828, eija.kinnunen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare