Sairaanhoitajaksi Riistaveden palvelukeskukseen

Ansök senast  20.5.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja tule meille työkaveriksi Riistaveden palvelukeskukseen!

Etsimme sairaanhoitajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Riistaveden palvelukeskukseen, määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.6.-30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Riistaveden palvelukeskus tarjoaa asumispaikkoja muistisairaille tai muille pitkäaikaista asumispaikkaa tarvitseville. Asumispaikkoja on 21. Palvelukeskuksen asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa/hoivaa muistisairauden ja monisairauden vuoksi. Henkilökunnan antaman tuen, ohjauksen ja hoivan avulla autamme asukasta selviytymään jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa ja toiminnoissa mahdollisimman itsenäisesti ja omatoimisesti, oman elämäntyylin ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Toimintamme perustuu kuntouttavaan hoitoon ja asukkaita osallistavaan toimintamalliin. Toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työsi tavoitteena on tarjota laadukasta ja yksilöllistä hoitoa asukkaille. Työ on kokonaisvaltaista asukkaasta huolehtimista ja työssä tarvitaan ammattitaidon lisäksi myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitsetkin kykyä työskennellä tiimissä sekä intoa tehdä kehittämistyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä sekä hyvinvointialueemme Epassi-edun ja työterveyshuollon palvelut. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2750,37 €/kk. Työ painottuu arkiaamuihin.

Olisitko tämä työ sinulle?

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
- Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa tekemään arvokasta työtä asukkaidemme parissa Riistaveden palvelukeskukselle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja sijaisuudesta antaa:

Palveluesihenkilö Pirkko Luomi p. 044 7175388, pirkko.luomi@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!