test

Sairaanhoitajaksi terveysasemalle Varkauteen

Ansök senast  7.12.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, liity joukkoomme lääkäri-hoitajavastaanottoon Varkauden terveysasemalle!

Etsimme toistaiseksi voimassa oleva tehtävään sairaanhoitajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Varkauden terveysasemalla meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen työyhteisö. Sairaanhoitajana työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa vastaanoton sairaanhoitajan tehtävissä osana terveysaseman hoitotiimiä. Työhösi kuuluu mm. hoidontarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla sekä monipuolista sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottotyötä. Meillä on käytössämme myös useita erilaisia digitaalisia hoitopolkuja, joita pääset työssäsi käyttämään. Työskentelyalue voi olla tarpeen mukaan koko eteläinen alue, mutta ensisijainen työn aloitusyksikkö on Varkauden terveysasema.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme tehtävään aidosti kiinnostunutta, joustavaa ja ennakkoluulotonta terveydenhuollon ammattilaista. Työtehtävät lääkäri-hoitajavastaanotolla ovat monipuoliset ja mielenkiintoiset ja pääset hyödyntämään osaamistasi esim. pitkäaikais- tai kansansairauksien hoidossa sekä haavanhoidossa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista ja osaamisen näyttöä joltain seuraavista vastaanoton sairaanhoitajan työssä edellytetyltä osaamisalueelta: kansansairauksien ja/tai pitkäaikaissairausien hoito (esim. diabetes, astma, uniapnea), haavahoito, avanteenhoito, digihoitopolut ja ryhmienohjaus tai kipsausosaaminen. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta ja vastuunkantoa.

Tarjoamme Sinulle:
-Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet, ammattitaitoisen tiimin päivittäisen tuen.
-Epassi-edut työhyvinvointisi tueksi.
-Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi.
-Palkka 2 857,60 €/kk.
-Päivätyön

Kiinnostuitko?

-Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
-Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

vs. Osastonhoitaja (Varkauden ja Joroisten vastaanottotoiminnat) Tanja Tarvonen, p. 041 731 2011, tanja.tarvonen@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Läs om arbetsgivare