Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuudet, KYS, Kirurgia ja Neurokeskus

Ansök senast  30.8.2024 12:00

Hei, sairaanhoitaja ja lähihoitaja! Meillä on sinulle mielenkiintoisia sijaisuuksia tarjolla erikoissairaanhoidossa!

Etsimme sairaanhoitajia ja lähihoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan kirurgisille osastoille (tukielinkirurgia, aistinelinsairaudet ja plastiikkakirurgia, gastrokirurgia) ja Neurokeskukseen.

Keitä me olemme?

Kirurgian osaamiskeskus vastaa vatsaelinkirurgian, urologian, plastiikkakirurgian ja rintarauhaskirurgian palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistamme ovat mm. robottikirurgia, tähystyskirurgia ja lihavuuden kirurginen hoito.
Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksen erikoisalat ovat korva-, nenä- ja kurkkutaudit, silmätaudit, suu- ja leukasairaudet sekä puhe- ja äänihäiriöt.

Ortopedian puolella hoidetaan elektiivisiä tekonivel- ja lanneselänalueen leikkauspotilaita sekä käsikirurgisia- ja muita ortopedisia leikkauspotilaita. Robottikirurgiaa hyödynnetään tekonivelpotilaiden hoidossa. Traumatologialla hoidetaan päivystyksellisiä tapaturmapotilaita eli murtuma-, pehmytkudosvamma-, sekä erilaisia luu- ja nivelinfektio potilaita. Osaston monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen hoitotyön uusissa työtiloissa uuden teknologian turvin.

Neurokeskuksessa, Neurologian osastolla suurin osa potilaista on aivoverenkiertohäiriö- ja tajunnanhäiriöpotilaita ja Neurokirurgian osastolla hoidetaan mm. keskus- ja ääreishermoston kasvaimia.

Millaiseen työhön etsimme tekijöitä?

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Työ yksiköissä on 3-vuorotyötä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

- Nykyaikaiset ja ergonomisen työskentelyn mahdollistavat tilat
- Suunnitelmallisen perehdytyksen työtehtäviin
- Monipuoliset täydennys- ja jatkokoulutusmahdollisuudet
- Kehitys- ja opetusmyönteisen ilmapiirin
- Osaavat kollegat
- Epassi (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi)
- Työterveyshuollon palvelut
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on sairaanhoitajille 2835.43 -2914.70 e/kk ja lähihoitajille 2556,75e /kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

-Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.
- Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.
-Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä.
- Molempiin tehtäviin vaaditaan hyvä suomen kielen taito ja eduksi katsotaan työkokemus sairaalatyöstä.

Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana sopivien henkilöiden löytyessä.


Läs mer

http://www.pshyvinvointialue.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Sijaisuuteen haetaan sähköisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja sijaisuuksista antaa palveluesihenkilö Sari Korhonen, p. 0447179904, sari-helena.korhonen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare