Skip to main content
test
Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirissä tarjoamme viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja. Sekä sairaanhoitajan että lähihoitajan työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Isompana ammattiryhmänä meillä työskentelee sairaanhoitajia. Ammattinimikkeen alle sisältyy paljon erikoisosaamista. Meillä on viihtyisä ja välitön työilmapiiri.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä sairaanhoitajana ja lähihoitajana yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia.

Sairaanhoitajalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Alan opiskelijalta edellytämme vähintään 140 op opintoja sekä farmakologian opintojen ja lääkelaskujen hyväksyttyä suoritusta ennen sijaisena toimimista. Lähihoitajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Alan opiskelijalta vähintään 80 ov/op opintoja.

Rekrytointipalveluissa käymme säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Tilanteen mukaan voimme kutsua sinut haastatteluun rekrytointipalveluihin, jolloin tarkastamme kelpoisuuden osoittavat todistukset tai opintorekisteriotteen ja henkilöllisyystodistuksen. Voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@satasairaala.fi) varmistaaksesi hakemuksesi näkymisen toivomiisi yksiköihin. Mikäli olet jättänyt hakemuksen jo aiemmin ilmoituksemme kautta, ole yhteydessä niin varmistamme, että hakemuksesi on aktiivinen ja ajan tasalla. Sinun tulee itse huolehtia, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemusta tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Lähetä hakemuksesi ja tule tekemään hyvää työtä kanssamme.
Käy tutustumassa myös sivuilla www.satasairaala.fi/rekry kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme.

Huomaathan myös mahdollisuuden hakeutua kehitysvammapalvelujen hoitajan, ohjaajan ja sairaanhoitajan tehtäviin, jotka löydät täältä: https://bit.ly/2UxnIHf

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@satasairaala.fi,
Marjo Lambacka / 044 707 6979 tai
Satu Tuoriniemi / 044 707 6980

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiirin eri yksiköt

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb