Sairaanhoitajan keikkatyöt Pirkanmaan hyvinvointialueella

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Oletko sairaanhoitaja, joka haluaa tehdä työtä hyvällä sykkeellä? Tykkäätkö vaihtelevasta työstä, jossa voit ylläpitää ja/tai kehittää osaamistasi elämäntilanteesi huomioiden? Mikäli vastasit kyllä, olet lämpimästi tervetullut tekemään keikkatyötä!

Keikkatyö antaa sinulle mahdollisuuden tutustua yksiköihimme sekä erilaisiin työmahdollisuuksiin ja työyhteisöihin. Kokeneelle hoitotyön ammattilaiselle ne antavat mahdollisuuden laajentaa ja ylläpitää uran varrella kerrytettyjä taitoja. Uraa aloittaville keikkatyö on puolestaan loistava tapa kerryttää työkokemusta ja löytää oma erikoisala.

Keikkatyötä on tarjolla eri erikoisaloilla. Kerrothan hakemuksellasi, millä erikoisalalla olisit kiinnostunut työskentelemään. Mikäli olet opiskelija, kerrothan myös minkälaisissa paikoissa olet ollut harjoitteluissa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja. Mikäli olet sairaanhoitaja-, ensihoitaja, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelija, voit toimia sairaanhoitajan sijaisena, kun olet suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä. Toivomme, että sinulla olisi Love-lääkehoidon verkkotestit (vähintään LOP, PKV, KIPU1, IV, Rokotus) hyväksytysti suoritettuna. Sijaiseksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 § mukainen rokotesuoja.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sinut tarvittaessa tapaamiseen. Tapaamisessa saat lisätietoja keikkatyön tekemisestä. Ota tapaamiseen mukaasi ainakin henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Mikäli olet opiskelija, ota mukaasi oppilaitoksen virallinen (tai sähköisesti varmennettava) opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet.
Sijaisuuksista ja keikkatyöhön hakeutumisesta voit lukea lisää Töihin-sivuiltamme osoitteessa https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/sijaisuudet

Jos tilanteesi muuttuu, etkä halua meidän yhteydenottoamme, päivitäthän tiedon profiiliisi Kuntarekryssä laittamalla käytettävyytesi pois päältä. Voit myös ilmoittaa tiedon meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja voit tiedustella rekrytointi@pirha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare