Skip to main content
test

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen ensi kesänä? Työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa yksiköissämme, joissa hoidamme syöpä- ja vatsasairauksia sairastavia sekä kirurgista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Urologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme urologisia syöpäsairauksia ja niiden aiheuttamia oireita ja ylä- ja alavirtsateiden toimintahäiriöitä. Syöpätautien poliklinikalla vastaamme syöpäpotilaiden hoitokokonaisuuden suunnittelusta, teemme hoitoon valmistavia tutkimuksia sekä toteutamme syöpälääkehoitoja. Gastroenterologian poliklinikalla puolestaan tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on ruoansulatuskanavan, maksan ja haiman sairauksia. Työ sisältää esimerkiksi endoskopiatyötä, työparityöskentelyä lääkäreiden kanssa, hoitajan vastaanottotyötä sekä infuusiopoliklinikalla työskentelyä.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Voit olla valmis sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija. Työtehtävät sijoittuvat yksikköön, joka valikoituu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työskentelysi tueksi saat yksilöllisen perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Kesän parhaat työpaikat viedään nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, laita siis hakemus pian ja etsitään sinua kiinnostava työyksikkö!

Sairaanhoitajien kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto. Sijaisuuteen voidaan valita sairaanhoitajaopiskelija, jolla on sairaanhoitajan opinnoista suoritettu yli 140 opintopistettä tai lähihoitajan tutkinto ja sairaanhoitajan opintoja. Lähihoitajan tutkinnon suorittaneiden sairaanhoitajaopiskelijoiden osalta eduksi katsotaan, jos sairaanhoitajaopinnoista on suoritettu yli 140 opintopistettä. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta. Osa-aikatyö ja sijaisuuden kesto on neuvoteltavissa. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Kysy rohkeasti lisää tehtävistä, joista lisätietoja antavat osastonhoitaja Tanja Arola p. 044 472 9664, ylihoitaja Eeva Harju p. 044 472 2650, tai ylihoitaja Merja Kaikkonen, p. 050 313 6804. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoja hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tanja Arola p. 044 472 9664, ylihoitaja Eeva Harju p. 044 472 2650, tai ylihoitaja Merja Kaikkonen, p. 050 313 6804. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue

Urologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme urologisia syöpäsairauksia ja niiden aiheuttamia oireita ja ylä- ja alavirtsateiden toimintahäiriöitä. Potilaan tulevat urologien vastaanotoille terveyskeskus- ja yksityislääkäreiden lähettäminä sekä Taysin sisäisinä konsultaatioina.

Syöpätautien poliklinikalla vastaamme syöpäpotilaiden hoitokokonaisuuden suunnittelusta, teemme hoitoon valmistavia tutkimuksia sekä toteutamme syöpälääkehoitoja. Suurimmat potilasryhmämme ovat rintasyöpää, eturauhassyöpää, keuhkosyöpää ja ruoansulatuskanavat syöpiä sairastavat.

Gastroenterologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on ruoansulatuskanavan, maksan ja haiman sairauksia. Työ sisältää esimerkiksi endoskopiatyötä, työparityöskentelyä lääkäreiden kanssa, hoitajan vastaanottotyötä sekä infuusiopoliklinikalla työskentelyä. Potilaamme tulevat lähetteellä terveyskeskuksista, toisista sairaaloista, lääkäriasemilta sekä Taysin sisäisinä konsultaatioina.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb