Sairaanhoitajan kesäsijaisuus

Oletko ammattitaitoinen, monipuolisista hoitotyön tehtävistä pitävä ja reipas sairaanhoitaja?
Etsimme sinua meille töihin!

Kesällä 2014 käyttöönotetussa modernissa terveyskeskuksessamme on monipuoliset perusterveydenhuollon palvelut. Vastaanoton sairaanhoitajana tehtäviisi voi kuulua työskentelyä ensiapu-päivystyksessä, äkillisten terveysongelmien arviointiin ja hoitoon tarkoitetulla päiväpolilla tai ajanvarausvastaanotolla.

Arvostamme ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja kykyä työskennellä sekä yksin että yhteistyössä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön, ammattitaitoisten työkavereiden tuen ja mielenkiintoisen sekä monipuolisen työnkuvan. Työ ensiapu-päivystyksessä on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994). Lisäksi edellytämme Tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa koeaika on yksi (1) kuukausi.

Valitsemme sijaisen heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset toivomme kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Riina Kainu, p. 020 632 2485,
riina.kainu(at)aanekoski.fi
Apulaisosastonhoitaja Heini Tarvainen, p. 020 632 2481,
heini.tarvainen(at)aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Avohoitopalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.

www.aanekoski.fi