Sairaanhoitajan, lähihoitajan ja alan opiskelijoiden kesäsijaisuudet, Pohde

Ansök senast  29.5.2024 14:30

Oletko kiinnostunut työskentelemään terveydenhuollon alalla? Haluatko olla mukana edistämässä ihmisten hyvinvointia ja terveyttä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle loistava tilaisuus!

Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita osaavaan ja innostavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, hyvät työolot ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja potilaiden kanssa, sekä tekemään yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella (Pohde) voit tehdä merkityksellistä työtä erilaisten potilas- ja asiakasryhmien kanssa. Meillä on tarjolla monipuolisia työtehtäviä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa useilla eri toimialueilla ja yksiköissä. Voit työskennellä Pohteen alueella, joka kattaa 30 kuntaa ja yli 400 000 asukasta. Työtehtävämme ovat pääsääntöisesti kaksi- ja kolmivuorotyötä, ja työvuorosuunnittelussa noudatamme työaika-autonomiaa.

Etsimme tiimiimme innostuneita ja vastuuntuntoisia hoitotyön ammattilaisia ja alan opiskelijoita, jotka osaavat toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työotetta sekä halua kehittää omaa osaamista. Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Meillä työskennellään yhdessä potilaiden parhaaksi.

Tutustu tarkemmin eri toimialueisiin alla olevien linkkien kautta:

Erikoissairaanhoito
https://api.screen9.com/preview/WPWYdpJwd-pQAC9n-xeiO6qVkHtkIfYl5mwCPIzTzkJDAEp_2t97sw7BHbQXEK3y

Perusterveydenhuolto
https://api.screen9.com/preview/d8hBoUvF7Mal95t4-A0iwiCtn5T5YnN4czSjY5MJQyDIoR5JGzOCAratHJmXUAxF

Hakulomakkeella voit valita kiinnostuksesi mukaan toimialueen ja paikkakunnan, missä haluat työskennellä.

Jotta voit tulla valituksi sijaisuuteen, sinulla tulee olla sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto ja Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Jos olet sairaanhoitajaopiskelija, sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 140op. Lähihoitajan sijaisuutta voi tehdä lähi- tai sairaanhoitajaopiskelija. Tarkastamme sinulta opintorekisteriotteen ja oppilaitoksesi antaman todistuksen opiskelijastatuksestasi.

Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden seuraavan kalenteripäivän ajan ilmoituksen julkaisusta.

Kun saat kutsun haastatteluun, tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos valintasi kohdistuu yksiköihin, joissa hoidetaan lapsia tai ikäihmisiä, tulee sinun toimittaa rikosrekisteriote.

Työsuhteissa noudatamme enintään 6 kk koeaikaa. Alle 12 kk kestävissä työsuhteissa koeaika voi olla enintään puolet työsuhteen kestoajasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoa hakuprosessista löydät alla olevan linkin kautta ja lisätietojen antajat kertovat mielellään sinulle lisää työmahdollisuuksista.
https://api.screen9.com/preview/gbn4i0mw9OlHsPteD96ko0cox2JkyjfpLFPsRZgrcTBKKmcarAbNM0VAWMbPdN-7


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa HR asiantuntija Elina Nyman, p. 050 465 0489 ja rekrytoija Katariina Huhtala p. 050 322 9073 (ajalla 17.4-26.4). Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare