Sairaanhoitajan / lähihoitajan sijaisuus Joutsa

Hei,

tule meille kesätöihin Joutsaan.

Haemme Joutsan sairaalaan sairaanhoitajaa / lähihoitajaa tai sh-opiskelijaa kesäsijaisuuteen.

Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi sekä kykyäsi työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto, tai sh-opiskelija yli 140 op. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Satu Sonkamuotka
p. 014 267 8670.
satu.sonkamuotka@seututk.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Liikelaitos seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs