Skip to main content
test
Sairaanhoitajan ma sij., Jurvan kotihoito - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Haemme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa sijaisuuteen Kurikan kotihoitoon, Jurvan kotihoitotiimiin ajalle 29.5. -31.12.2023.

Jurvassa on yksi kotihoitotiimi, johon kuuluu yhteensä kahden sairaanhoitajan / terveydenhoitajan lisäksi lähihoitajia ja geronomi. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä sekä innostus kotikuntoutustyön toteuttamiseen.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. . Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe -lääkehoidon opinnot.

Työ on päivätyötä.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom! Hakua jatkettu esihenkilön päätöksellä 29.5.2023 asti.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Kurikka 28.4.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Jenny Leppälä
Puh. 050 389 1803
Palveluyksikköjohtaja Riikka Saarinen
Puh. 044 790 2459
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Kurikka/ Jurvan kotihoito
Osoite: Sairaalatie 3, 66300 Jurva

Rekommenderade jobb