Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus - Lapinlahden kunta

Lapinlahden KOTIHOIDOSSA haettavana sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus 31.12.2021 saakka.

Kotihoidossa sairaanhoitajan työnkuva on laaja ja monipuolinen, tarpeet ja tavoitteet määritellään asiakaslähtöisesti kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä ja moniammatillinen tiimi tukee työskentelyäsi. Kotihoidon asiakkaat ovat pääosin ikääntyneitä ja päivien sisältö vaihtelee, etumme on joustavat rakenteet, jotka mahdollistavat asiakkaiden tarpeiden aidon kuulemisen.

Sairaanhoitajana vastaat kotihoidon asiakkaiden sairaanhoidollisista työtehtävistä yhdessä lähihoitajien ja moniammatillisen tiimin kanssa, sekä tuot asiantuntijuuttasi työyhteisön tueksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja reipasta tekemisen meininkiä. Sinulle tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi, sekä vahvan tiimin tuen.

Olet etsimämme henkilö, jos teet hoitotyötä suurella sydämellä, asiakasta ja työkaveria arvostaen. Sinulle on tärkeää ikääntyneen asiakkaan hyvä arki. Vaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan/sairaanhoitajan amk-tutkinto. Edellytämme työntekijöiltämme Love-lääkehoidon osaamisen hyväksyttyä suorittamista, suorittaminen onnistuu myös meillä työn ohella. Ajokortti on liikkuvan työn vuoksi välttämätön.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Lapinlahden kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Tuija Kelahaara
p.0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi
Vastaava sairaanhoitaja Satu Pitkänen
p.0505697677
satu.pitkanen@lapinlahti.fi
Vanhustyönjohtaja Elisa Pajala
p.0404883531
elisa.pajala@lapinlahti.fi

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Terveysosasto, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Lapinlahden kotihoito

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9800 asukkaan kulttuuri-ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikuntayhteyksien, viitostien ja Savonradan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.


Osoite: Kansatie 10, 73100 Lapinlahti

Rekommenderade jobb