test
Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haettavana 21.1.2022 klo 14.00 mennessä

Erikoissairaanhoidon tulosalueella operatiivisessa tulosyksikössä kirurgian ja naistentautien vuodeosasto 3A

Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus ajalle 7.2.-1.5.2022. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla opinnoista suoritettuna vähintään 140 op.

Arvostamme kokemusta kyseessä olevan erikoisalan hoitotyöstä, teoreettisen tiedon soveltamista käytäntöön, muutosvalmiutta ja vastuullisuutta. Odotamme hakijalta joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä, että kehittää itseäsi ja työtäsi. Sinua odottaa iloinen, ja osaava hoitotyön ammattilaisten joukko.

Haastatteluja ja valinnat voimme tehdä jo hakuajan kuluessa.

Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntalain (48§) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy Sote-sopimuksen ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta,

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Mia Kosonen, puh. 044 417 3442 tai apulaisosastonhoitaja Marjut Laamanen, puh. 044 417 3130. Sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirurgian ja naistentautien vuodeosasto 3A

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb