Sairaanhoitajan määräaikaisia työsuhteita

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana
Sairaanhoitajan määräaikaisia työsuhteita.

Sairaanhoitajan ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto, jonka toiminta on ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.
Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, sitoutumista, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä, kiinnostus vanhustyön kehittämiseen ja organisointikyky katsotaan eduksi.
Työsuhde kestää vähintään 31.8.2021 asti.
Sairaanhoitajan työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja sisältää viikonloppu- ja pyhätyötä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Työsuhteen täyttämisessä voidaan huomioida myös alan opiskelijat. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.
Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 31.5.2021 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs