test

Sairaanhoitajan sij., Kuntoutusyksikkö Jalasjärvi

Hakuaika päättyy  8.2.2023 14:00

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Kuntoutusyksikköön Jalasjärvelle ajalle 1.2. - 30.7.2023.

Kuntoutusyksikkö on 20- paikkainen Kurikka-Ilmajoki alueen kuntoutuspotilaita hoitava yksikkö. Hoitotyötä tehdään moniammatillisessa tiimissä ja yksikössä työskentelee 2 fysioterapeuttia. Potilaita tulee yksikköön akuuttiyksiköistä, lääkärin vastaanotolta ja erikoissairaanhoidosta.

Sairaanhoitajan työnkuva on laaja perushoidon, lääkehuollon ja vastaavan sairaanhoitajan tehtävien parissa. Lääkäri on kuntoutusyksikössä arkipäivisin.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää organisointi- ja priorisointikykyä, vastuuntuntoisuutta sekä luotettavuutta.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.
Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kuntouttavasta työstä, mutta tärkeintä on, että hakija sitoutuu kuntouttavaan hoitotyöhön ja on halukas kehittämään ammattitaitoaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe- lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom. hakuaikaa on jatkettu ajalle 25.1. - 8.2.2023 klo 14.

Kurikka 11.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osastonhoitaja
Kari Pöntinen
0400 825092
Hoitotyön päällikkö
Anu Kaappola
044 4384869
Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan