Sairaanhoitajan sijainen - Tyrnävän kunta

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä sairaanhoitajana iäkkäiden palveluissa?

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee SAIRAANHOITAJAN sijaista 30.09.2021 saakka tehostettuun palveluasumisyksikköön Kotolaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä. Maksamme rekrytointilisää ajalla 15.5.2021-30.9.2021 siten, että kun sijaisuus (sijaisuuden kesto vähintään 2 kuukautta) on alkanut ko aikavälillä, rekrytointilisä 350 euroa maksetaan kertapalkkiona sijaisuuden päätyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 03HOI030 mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta sairaanhoitajan työstä erilaisissa työympäristöissä. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta sairaanhoitajan työhön, ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen. Työ on päivätyötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuajan aikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa
.
Hakuaika päättyy 30.6.2021 klo 16:00

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Muhostie 4, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb