Sairaanhoitajan sijaiseksi KYSin Leikkausyksikköön

Ansök senast  27.5.2024 12:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme anestesiasairaanhoitajia ja leikkaussairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan leikkausyksiköihin.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Anestesia- ja leikkaussairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Kokemus leikkaussalityöstä ja/tai perioperatiivisen hoitotyön opinnot luetaan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä ja siihen sisältyy myös kotivarallaoloa. Kokemus leikkaussalityöstä ja/tai perioperatiivisen hoitotyön opinnot luetaan eduksi.

Keitä me olemme?

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Kysissä on kolme leikkausyksikköä: Neuro-, sydän- ja rintaelinkirurgian leikkausyksikkö, Pehmytosa- ja aistinelinkirurgian leikkausyksikkö sekä Tukielinkirurgian leikkausyksikkö. Kaikissa yksiköissä hoidetaan sekä elektiivisiä että päivystysleikkauspotilaita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä erikoissairaanhoidossa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi pitkälle! Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2850,00 €/kk.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä!


Läs mer

http://www.pshyvinvointialue.fi

Kontaktuppgifter

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palveluesihenkilö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, eija.kyyronen(at)pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!