Sairaanhoitajan sijaisuudet

Hei sinä sairaanhoitaja tai keväällä 2021 valmistuva loppuvaiheen opiskelija (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja)! Etsitkö merkityksellistä työtä?

Kuopion yliopistollisen sairaalan, Hoitotyön palveluissa, on eri työyksiköissä haettavana sairaanhoitajan sijaisuuksia.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista. Sijaisuuksia täytetään jo hakuaikana sopivan sijaisen löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoija Minna Saihomaa, minna.saihomaa(at)kuh.fi

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Suggested jobs