Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuudet (4), neuroalat - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuuksia neuroalojen vastuualueella, neurokirurgian ja korva- ja suusairauksien osastolla

Neurokirurgian ja korva- ja suusairauksien osastolla 6 hoidetaan korva- ja suusairauksien potilaita sekä neurokirurgisia potilaita. Potilaat tulevat osastolle joko kutsuttuna tai päivystyksen kautta. Osasto on jaettu kahteen moduuliin, joista toinen on auki maanantaista lauantaihin ja toinen 24/7. Molemmissa moduuleissa hoidetaan vaativia leikkauspotilaita ja päivystyspotilaita. Sairaala toimii opetussairaalana.

Työ on monipuolista kirurgisen potilaan hoitoa, jossa pääset edistämään potilaan toimintakykyä ja näkemään työsi vaikutukset. Työskentelet toisen sairaanhoitajan työparina ja pääset perehtymään työhön kokeneiden kollegoiden tuella. Saat mahdollisuuden oppia eri erikoisalojemme potilaiden kirurgista hoitoa, ja tukenasi on eri alojen osaajista koostuva työyhteisö.

Tarjoamme palkitsevan toimenkuvan kirurgisen potilaan hoidossa.

Arvostamme kykyä motivoitua työstä ja oppia uutta, joustavuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme rohkeutta tarttua tehtäviin ja innostunutta asennetta.

Täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työ on kolmivuorotyötä. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta. Aloitusajankohta sijaisuudessa on sovittavissa, ja sijaisuuden kesto on vuoden loppuun asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Eila Tuomisto, puh. 03 311 65227 sekä
osastonhoitaja Paula Mertanen, puh. 03 311 64663, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuuden hakuaikaa on jatkettu, ja 31.5.2022 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.
Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 30.9.2022.
Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Eila Tuomisto, puh. 03 311 65227 sekä
osastonhoitaja Paula Mertanen, puh. 03 311 64663, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb