Sairaanhoitajan sijaisuudet, HPA 6 - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajia sijaisuuksiin Kuopion yliopistollisen sairaalan Hoitotyön palvelut 6 -osaamisalueelle (Tehohoidon osasto, Päivystysalue). Sijaisuudet täytetään mahdollisimman pian.

Tehohoito on kriittisesti sairaiden potilaiden keskeytymätöntä valvontaa ja hoitoa, jota tehdään moniammatillisena yhteistyönä. Toimiminen sairaanhoitajana teho-osastolla edellyttää nopeasti muuttuvien tilanteiden ennakointia ja hallintaa, päätöksentekotaitoja myös eettisissä kysymyksissä sekä kykyä yhteistyöhön potilaan, hänen läheistensä ja eri ammattiryhmien kanssa.

Päivystysalueeseen kuuluvat erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikka (kaikki erikoisalat), Akuuttiosasto ja Päivystysosasto. Hoitotyö on äkillisesti sairastuneiden potilaiden hoitamista moniammatillisessa tiimissä. Keskeistä hoitotyössä on potilaan hoidon tarpeen arviointi ja priorisointi, potilaan voinnin seuranta ja tilassa tapahtuvien muutosten tunnistaminen, hoitotoimenpiteiden aloittaminen sekä hoidon arviointi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Työ yksiköissä on kolmivuorotyötä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuutta täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi
https://www.psshp.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja sijaisuudesta antaa hoitotyön palvelupäällikkö Jutta Kakkinen, p. 044 717 9292, sähköposti jutta.kakkinen(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb