Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuudet Kumukkeessa - Ylöjärven kaupunki

Haemme kahta sairaanhoitajaa määräaikaisiin sijaisuuksiin Kuntoutus- ja muistikeskukseen

Hoitovapaan sijaisuuteen 8.1.2023 asti.
Äitiysloman sijaisuus 31.8.2023 asti.

Kuntoutus- ja muistikeskuksessa toimii kaksi osastoa, muistiosasto ja kuntoutusosasto. Sairaalaosastot ovat asiakkaille, jotka tarvitsevat aktiivista, moniammatillista kuntoutusta tai apua selviytymisessään akuuttihoidon jälkeen. Potilaspaikkoja yhteensä on 22. Osaston toiminta-ajatuksena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kartoittaminen, kohentaminen ja ylläpitäminen. Kannustamme ja ohjaamme omatoimisuuteen ja kotona selviytymiseen.

Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä ja tekee yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimintayksiköiden kanssa. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnittelua ohjaa työaika-autonomia.

Arvostamme kokemusta kuntoutusta tukevan hoitotyön osaamisesta sekä ikäihmisten ja muistisairaiden toimintakykyä ylläpitävän hoitotyön osaamisesta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Myös sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n edellyttämä rokotussuoja ja 48a § edellyttämä suoja.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anne Keso, p. 040 133 4575 tai anne.keso@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb