Sairaanhoitajan sijaisuudet, KYS - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Meillä KYSissä on tarjolla sinulle kiinnostavia työtehtäviä!

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa.

Haemme sairaanhoitajia sijaisuuksiin:

- HPA 2-alueelle: Medisiinisen keskuksen, Sydänkeskuksen ja Syöpäkeskuksen eri työyksiköihin

- HPA 3-alueelle: Kirurgian, Tuki- ja liikuntaelinsairauksien, Aistielinsairauksien ja Neurokeskuksen eri työyksiköihin.

Työ yksiköissä on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi.

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilön löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat Hoitotyön palvelupäälliköt, HPA-2 Seija Mononen, p. 044 717 9903, seija.mononen(at)kuh.fi sekä HPA-3 Sari Korhonen, puh. 044 717 9904, sari-helena.korhonen(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb