test

Sairaanhoitajan sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla sairaanhoitajalle paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja. Sairaanhoitajan työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Ammattinimikkeen alle sisältyy paljon erikoisosaamista. Työtä on tarjolla erityis- ja sairaalapalveluissa, terveyspalveluissa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, ikäihmisten ja vammaisten palveluissa, perhetyössä sekä lastensuojelussa.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä sairaanhoitajana yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Sairaanhoitajalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Alan opiskelijalta edellytämme vähintään 140 op opintoja sekä osassa tehtäviä farmakologian opintojen ja lääkelaskujen hyväksyttyä suoritusta ennen sijaisena toimimista.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Hakemuksen lähetettyäsi, voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@sata.fi) haastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit työskennellä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi,
Arja-Leena Kukkola / 044 701 1852 tai
Marjo Lambacka / 044 707 6979 (erityis- ja sairaalapalvelut)

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan