test

Sairaanhoitajan sijaisuudet

Ansök senast  31.12.2024 15:00

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla sairaanhoitajalle paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja. Sairaanhoitajan työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Ammattinimikkeen alle sisältyy paljon erikoisosaamista. Työtä on tarjolla erityis- ja sairaalapalveluissa, terveyspalveluissa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, ikäihmisten ja vammaisten palveluissa, perhetyössä sekä lastensuojelussa.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä sairaanhoitajana yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Sairaanhoitajalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Alan opiskelijalta edellytämme vähintään 140 op opintoja sekä osassa tehtäviä farmakologian opintojen ja lääkelaskujen hyväksyttyä suoritusta ennen sijaisena toimimista.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Hakemuksen lähetettyäsi, voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@sata.fi) haastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit työskennellä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Arja-Leena Kukkola, p.044 701 1852

Juuli Ylikoski, p.044 707 6979

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare