Sairaanhoitajan sijaisuudet teho-osastolla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hae työpaikkaa Suomen suurimmasta keskussairaalasta Jyväskylästä, uudesta Sairaala Novasta. Haemme osaavaan joukkoomme tehostetun hoidon yksikköön

SAIRAANHOITAJIA eripituisiin sijaisuuksiin (2-6 kk)

Sijaisuudet ajoittuvat pääsääntöisesti kesälle.

Tehostetun hoidon yksikössä hoidetaan eri tasoista valvontaa ja tehohoitoa tarvitsevia potilaita. Hoidettavat potilaat ovat eri erikoisaloilta, aikuisia ja lapsia. Olemme muuttaneet uusiin ja moderneihin tiloihin alkuvuodesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sairaanhoitajan tehtäväkokonaisuuden, jonka hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelijat, jolloin sinulla tulee olla vähintään 140 opintopistettä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta valvonta- ja tehohoitotyöstä. Työ on kolmivuorotyötä ja toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja:
Osastonhoitaja
Tarja Koponen
puh. 014 269 1039
tarja.koponen@ksshp.fi
Hae paikka Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Operatiivinen palvelualue, teho-osasto

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb