Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuudet, tehohoito - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Kiinnostaako sinua tehohoitotyö? Nyt siihen on tilaisuus, sillä haemme sairaanhoitajia Satasairaalan teho- ja tehovalvonnan osastolle määräaikaisiin tehtäviin alkaen sovitusti ja jatkuen ainakin syyskuulle 2023. Osaston sairaansijamäärä on 10 ja vakinaista henkilökuntaa on noin 60 henkilöä.

Sairaanhoitajan työ osastollamme on mielenkiintoista ja opettavaista. Olemme panostaneet hyvään ja pitkään perehdytykseen. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon uusiutuvan ja kehittyvän työympäristön ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökunnan keskuudessa.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tehohoitotyöstä tai muusta akuuttihoitotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut (klo 8-15), p. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja Pirjo Harju
p. 044 707 7210 /
osastonhoitaja Tiia Sädemaa
p. 050 411 5349 /
osastonhoitaja Marjo Klankki
p. 044 707 7490
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sairaalapalvelut, Erikoissairaanhoidon hoito-osastot, Operatiivinen hoito-osastotoiminta, Teho- ja tehovalvontahoito

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Rekommenderade jobb