Sairaanhoitajan sijaisuudet, vastaanotto

Sairaanhoitajan sijaisuuksia vastaanotolla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä mukavassa työyhteisössä. Meillä on toimintamallina tiimityöskentely- sekä yhteyshoitajamalli. Työ sisältää monipuolisesti hoitajan tehtäviä kuten hoidon tarpeen arviointi, itsenäistä vastaanottotyötä sekä päivystyshoitajana toimimista. Pidämme tärkeänä hyvää palveluasennetta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Sijaisuudessa noudatetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen säännöksiä. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Sote-avopalvelujen osastonhoitaja Terhi Heinonen, puh. 044 422 4116

Euran kunta, perusturvapalvelut, sote-avopalvelut, vastaanotto
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Rökfri arbetsplats