Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Ylitornion kunta

Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin terveyskeskukseen. Sijaisuuksien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakas- / potilaskeskeistä työskentelytapaa, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Sijaisten tulee olla tarvittaessa valmiita työskentelemään kolmivuorotyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme hakijoina kuitenkin myös ko. tutkinnon äskettäin suorittaneet, joita ei ole vielä merkitty Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Soita tai tee hakemus.


Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhus- ja hoitotyön johtaja Eila Metsävainio, puh. 040 665 5858, sähköposti eila.metsavainio@ylitornio.fi

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Rekommenderade jobb