test

Sairaanhoitajan sijaisuuksia, Lapin keskussairaala

Hakuaika päättyy  31.1.2024 15:00

SAIRAANHOITAJIA SEKÄ ALAN OPISKELIJOITA

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erikoissairaanhoidon eri yksiköissä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita ammattilaisia tai hoitotyön opiskelijoita. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtäviin edellytetään sairaanhoitajan pätevyyttä eli terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Joihinkin sairaanhoitajan tehtäviin voidaan ottaa myös sairaanhoidon opiskelija tietyin edellytyksin. Lastensairauksien yksiköihin työskentelemään tulevien tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Kirjaudu Kuntarekryyn joko aiemmilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä ja täytä hakemuslomake Kuntarekry.fi -sivustolla

Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikön käsiteltäväksi ja varaamme sinulle haastatteluajan.

Sari Aho, sari.aho@lapha.fi p. 0403547905
Katja Väyrynen katja.vayrynen@lapha.fi p. 0400830655

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan