Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus (2), verisairauksien keskus - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus verisairauksien keskuksessa

Oletko kiinnostunut vaativasta lääkehoidosta? Koetko potilasohjauksen mieleiseksi?

Meillä verisairauksien keskuksessa pääset toteuttamaan monipuolista hoitajan työtä osana moniammatillista työyhteisöä. Sairaanhoitajan työnkuvassa korostuu erityisesti lääkehoidon sekä neste- ja ravitsemushoidon toteuttaminen. Työssä painottuu potilasohjaus sekä potilaiden emotionaalinen tukeminen. Raskasta perushoidollista hoitotyötä meillä on vähemmän. Hoidamme kriittisesti sairaita ja immuunipuutteisia potilaita, jonka vuoksi koemme tärkeäksi aseptisen työskentelyn sekä riittävän ajan antamisen potilaille.

Tarjoamme uudet nykyaikaiset tilat ja työvälineet. Kannustamme osaamisen kehittämiseen, ja meillä onkin kattava sisäinen koulutuskalenteri sekä mahdollisuus ulkopuolisiin koulutuksiin. Halutessasi mahdollistamme sisäisen työnkierron, jolloin voi työskennellä sekä vuodeosastolla että poliklinikkatyössä. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista mm. joustavalla yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Emme edellytä aikaisempaa osaamista verisairauksista, sillä panostamme perehdyttämiseen ja tuemme oppimista yhdessä tiiminä. Toivomme kuitenkin kiinnostuneisuutta uuden oppimiseen ja halua oman osaamisen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.
Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto on 30.4.2023 asti, mutta sijaisuudessa on mahdollisuus myös jatkolle.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö (kolmivuorotyö).
Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anna Silvennoinen, puh. 044 472 8799 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 24.8.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anna Silvennoinen, puh. 044 472 8799 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Kuntokatu 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb