Sairaanhoitajan sijaisuus - Uudenkaupungin kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus

Haemme sairaanhoitajaa vuoden 2019 loppuun saakka kestävää sijaisuuteen Uudenkaupungin kotihoitoon. Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Kuntouttava työote on tärkeimpiä työvälineitämme.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kahdeksasta kotihoidon tiimistä ja toiminnanohjauksesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, perushoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä käytämme päivittäin asiakaskäynneillä mobiililaitteita, potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Pääasiassa työaika toteutuu klo 7.00- 21.30 välisenä aikana. Oman autoa ei tarvita, kotihoidossa on käytössä työnantajan autoja. Sijaisuus on Länsitiimissä.

Kotihoidossa pyrimme kehittämään toimintaamme moniammatillisesti ja teknologiaa hyödyntäen asiakkaan parhaaksi. Toimintaa ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus.

Kotihoidon työntekijät tekevät tärkeää työtä. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Pätevyysvaatimuksena laillistettu sairaanhoitaja, mutta huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat. Sairaanhoitajaopiskelija saa tilapäisesti toimia laillistetun ammattihenkilön tehtävissä suoritettuaan 2/3 kyseiseen ammattiin johtavista opinnoistaan (210/140 opintopistettä). Opintorekisteriote tulee esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Kotihoidon esimies Minna Kivijärvi, puh. 050 5012820. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan