Sairaanhoitajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus

Riihikodissa on haettavana 27.9.2019 klo10 mennessä

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS AIKUISTEN TEHOSTETUSSA PALVELUASUMISESSA 4.8.2020 SAAKKA.

Riihimäen kaupungin Riihikotiin haetaan tiiminvastaavaksi sairaanhoitajan sijaista. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat sairaanhoitajaopiskelijat.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia tiimivastaavana moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtäviin kuuluu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon organisoinnista, asukkaiden palvelutarpeen ja voimavarojen arvioinnista sekä lääkärin määräämän hoidon toteuttamisesta.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus. Odotamme sairaanhoitajalta myös kehittämismyönteisyyttä, luovuutta, positiivista asennetta ja joustavuutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, sekä geriatrisen hoitotyön osaaminen.

Palkkaus: KVTES:n mukainen.

Työaika: jaksotyö, kaksivuorotyö

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Sijaisuutta koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri p. 019 758 4426 tarja.nahkuri@riihimaki.fi
Hakemukset 27.9.2019 klo 10 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Riihikoti/Tarja Nahkuri, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti
Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.