Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus (3), sisätaudit - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus sisätautien vuodeosastolla

Sisätautien ja reumakeskuksen osastolla (SIRE) hoidetaan laajasti erilaisia sisätauteja sairastavia potilaita, kuitenkin keskittyen tuoreen diabeteksen ja endokrinologisten sairauksien tutkimuksiin, hoitoon ja hoidon ohjaukseen, sekä elektrolyyttihäiriöiden, reumasairauksien ja reumaortopedisten potilaiden hoitoon. Lisäksi osastolla tutkitaan erilaisia harvinaissairauksia sekä hoidetaan syömishäiriöpotilaita. Suurin osa potilaista tulee osastolle päivystyksellisenä. Keskimääräinen hoitoaika on noin kolme vuorokautta. Sirellä on hyvä yhteishenki ja työilmapiiri, ja potilaat ovat tyytyväisiä saamaansa hoitoon. Sairaala toimii opetussairaalana.

Sairaanhoitajana työskentelet sisätautien vuodeosastolla, jossa on myös mahdollisuus laajentaa osaamista erilaisia sisätauteja sairastavien potilaiden hoitotyössä. Perehtymisesi tukena on oma mentor ja työkaverisi.

Edellytämme mahdollisuutta tehdä kolmivuorotyötä.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vuodeosastotyöstä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo hakuaikanakin. Tarjolla on useankin kuukauden sijaisuuksia.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Kirsi Formisto, puh. 044 472 8800 ja
apulaisosastonhoitaja Sanna Lahtela, puh. 044 472 2622, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.9.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Formisto, puh. 044 472 8800 ja
apulaisosastonhoitaja Sanna Lahtela, puh. 044 472 2622, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb