Sairaanhoitajan sijaisuus

Haemme joukkoomme Taimintuvan asumisyksikköön sairaanhoitajan sijaista ajalle 15.3.2021-31.3.2022.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme myös tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Koeaika on 6 kuukautta.

Meidän tärkein tehtävämme on mahdollistaa asiakkaan hyvä elämä Taimintuvalla. Edellytämme Sinulta myös tahtotilaa sitoutua tähän.

Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen vastuu Taimintuvan asiakkaiden hyvästä ja laadukkaasta hoivasta. Vastaat osaltasi asiakkaiden lääkehoidosta ja avustat asiakkaita heidän päivittäisissä toimissaan.

Olet tärkeä tuki työyhteisölle ja annat ohjausta ja neuvontaa sekä tukea. Teet tiivistä yhteistyötä yksikön esimiehen ja hoivakodin lääkärin kanssa.

Tarjoamme Sinulle Sastamalan kaupungin henkilöstöetuudet (mm. liikuntaetuuksia) ja olemme myös valmiita tukemaan Sinua koulutuksellisissa haaveissasi.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Hannele Aalto, hannele.aalto@sastamala.fi tai 0505350915

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Taimintupa
Osoite: Aarnontie 2A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700. www.sotesi.fi