Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

PoSan terveyspalveluissa on uudelleen avoinna

SAIRAANHOITAJAN TYÖSUHDE, MÄÄRÄAIKAINEN

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen PoSan terveyspalveluihin 9.8.2023 saakka. Työ sisältää monipuolisesti sairaanhoitajan tehtäviä sairaalassa, jossa korostuu akuutti hoitotyö. Erityisosaaminen akuuttihoitotyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävään valitun toivotaan aloittavan tehtävässä nopealla aikataululla.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Valitulla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja hänen tulee olla merkitty Valviran terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin. Lisäksi edellytetään Tartuntatautilain 48 § ja 48a § edellyttämää suojaa.

Palkkaus tehtävään määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 16.12.2022 klo 12. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Susanna Päivike, puh. 044 577 3311 ja vs hoitotyön päällikkö Anu Sorvali, puh. 044 577 3301, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb