Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus (5), gastroenterologia - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus gastroenterologian vuodeosastolla

Toimialue 2 muodostuu kirurgian, gastroenterologian sekä syövänhoidon vastuualueista. Osastoillamme ja poliklinikoillamme hoidamme sekä päivystyksellisesti että suunnitellusti hoitoon tulevia potilaita. Teemme aktiivista moniammatillista yhteistyötä Taysin muiden yksiköiden kanssa. Myös toimialueemme sisällä yhteistyö eri osastojen ja poliklinikoiden välillä on tiivistä. Sairaala toimii opetussairaalana.

Gastroenterologian osastoilla hoidamme suunnitellusti sekä päivystyksellisesti erilaisia vatsan alueen sairauksia sairastavia potilaita. Suurin osa vastuualueemme potilaista on leikkauspotilaita sekä eri vatsan alueen syöpäsairauksia sairastavia potilaita. Gastroenterologian osastolla 1 hoidamme erityisesti potilaita, joilla on paksusuolen ja peräaukon sairauksia kuten paksusuolen syöpää sekä tulehduksellisia suolistosairauksia. Gastroenterologian osastolla 2 puolestaan hoidamme potilaita, joilla on ruuansulatuskanavan yläosan eli ruokatorven ja mahalaukun sekä haiman, maksan ja sapen sairauksia. Gastroenterologian osasto 3 toimii gastrokirurgisena päivystysyksikkönä.

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin gastroenterologian vuodeosastoille. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön, mukavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi vaativien gastroenterologisten potilaiden hoidossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi myös laaja-alaisemmin työskentelemällä perehdytysten jälkeen kiertäen eri yksiköissä. Sijaisuuksien aloitusajankohdat ja kesto ovat sovittavissa. Tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikatyöhön.

Arvostamme laaja-alaista hoitotyön osaamista.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Jani Ovaska, puh. 050 515 0503, jani.ovaska@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 3.10.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Jani Ovaska, puh. 050 515 0503, jani.ovaska@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb