test
Sairaanhoitajan sijaisuus asumispalveluissa - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme SAIRAANHOITAJAA Palvelukeskus Tuulikanteleeseen, määräaikaiseen sijaisuuteen 31.8.2022 asti. Tiimimme kaipaa vetäjää, Oletko se sinä? Meillä pääset toteuttamaan kodikasta hoivaa hellyydellä ja huumorilla. Saat ympärillesi yhteisön, jonka mielestä hoitotyö on elämän arvokkaimpia asioita.
Työ sisältää päivittäisen hoitotyön organisointia, tiedotuksesta huolehtimista, moniammatillista yhteistyötä, hoitotyön asiantuntijana toimimista ja positiivisen tiimihengen ylläpitoa. Sairaanhoitaja osallistuu myös hoitotyön esimiehen kanssa hoitotyön ja lääkehoidon kehittämiseen. Omaiset ovat tärkeänä osana meidän arjessamme ja yhdessä heidän kanssaan tehdään meidän asukkaiden elämästä omannäköistä ja aktiivista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden.
Sairaanhoitaja toimii asiakkaiden kokonaisvaltaisen, asiakaslähtöisen hoivan ja hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Sairaanhoitajalla on kokonaisvastuu lääkehoidon toteutuksesta. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin. Halutessasi voit tehdä myös iltavuoroja. Työn ja toiminnan kehittäminen sekä hyvän yhteishengen luominen ovat meille tärkeitä asioita Jos koet olevasi joustava ja muutosmyönteinen. Sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot, mutta kykenet itsenäiseenkin työhön, olet sopiva joukkoomme. Olemme valmiita täyttämään paikan heti sopivan hakijan löytyessä ja työn aloittamisesta voimme sopia joustavasti.

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta ja leppoisesta elämästä Sonkajärvelle. Täällä voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti - jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Ajomatka autolla Iisalmesta Sonkajärvelle on 24 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 20 minuuttia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävissä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää hoito- ja hoivatyön hallintaa. Tehtävän vastaanottaminen edellyttää kelpoisuuden edellyttämiä todistuksia. Tehtävään valitun tulee suorittaa Ylä-Savon SOTE:n lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehoidon osaaminen kuukauden sisällä ja tehtävässä on koeaika. Tehtävään vaaditaan tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja.

Lisäksi edellytämme soveltuvuutta vanhusten hoitoon, aktiivista työn kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Jos olet kiinnostunut ja innostunut ikäihmisten hoitotyöstä, omaat ikäihmistä arvostavan ja kunnioittavan asenteen sekä teet työtäsi sydämellä ja haluat olla kanssamme tuottamassa laadukkaita vanhuspalveluita, olet hakemamme hoitaja joukkoomme.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/ikaihmisten-palveluasuminen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Piia Heikkinen, piia.heikkinen@ylasavonsote.fi, 040 4894219

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Sonkajärvi

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii luonnon ympäröimänä Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella. Järjestämme alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Henkilöstö on suurin voimavaramme ja meitä sotelaisia on jo noin 1 400. Alueen kolmanneksi suurimpana työnantajana tarjoamme vakaan työpaikan luonnon kauniissa ja rennon letkeissä Ylä-Savon maisemissa.


Osoite: Taivallahdentie 4 B, 74300 Sonkajärvi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb