Sairaanhoitajan sijaisuus Haapajärven osastolla - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna vanhuspalveluiden palvelulinjalla sairaanhoitajan sijaisuus Haapajärven vuodeosastolla 2.8.2021-28.8.2022.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu perusterveydenhuollon akuutti- ja kuntoutuspotilaiden ja kokonaisvaltainen kliininen hoitotyö. Tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä hoitoa sekä kuntoutusta koko Selänteen alueen asukkaille. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä, johon hoitajien ja lääkärien lisäksi kuuluu kuntoutuksen asiantuntijoita. Työ on 3-vuorotyötä.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Arvostamme hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Mikäli tunnistit itsesi, laitathan hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 366158. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Teuvo Liimatainen p. 044 4456 331
Haapajärven osaston esihenkilö
Tarja Vaitiniemi p. 044 4456 920
Hoitotyön johtaja
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb