Sairaanhoitajan sijaisuus, Hematologian osasto

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajaa Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiiniseen keskukseen, Hematologian vuodeosastolle, Hoitotyön palvelut 2 -osaamisalueelle.

Medisiiniseen keskukseen kuuluu sisätautien, ihotautien ja allergologian sekä keuhkosairauksien ja ravitsemustieteen alat. Medisiininen keskus antaa korkeatasoista erikoissairaanhoitoa ja on merkittävä terveydenhuollon ammattihenkilöiden opetusta antava yksikkö. Medisiininen keskus tekee vaikuttavaa tutkimustyötä ja kehittää alaansa yhteistyössä eri alojen kanssa.

Hematologisella vuodeosastolla hoidetaan potilaita, joilla on vereen tai vertamuodostavaan kudokseen liittyviä sairauksia. Näihin sairauksiin kuuluu sekä pahanlaatuisia verisairauksia että perinnöllisiä verenvuototauteja. Hoitopaikkoja osastolla on 18. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja erittäin modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa. Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana soveltuvien sijaisten löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi
https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sisataudit

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Seija Mononen, p.044 717 9903, etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!