test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Hoito-osasto 3, Pori

Ansök senast  30.4.2024 15:00

Hei sinä sairaanhoitaja! Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia.

Haemme sairaanhoitajasijaisia perustason hoito-osastolle Pori 3. Osasto on 12 paikkainen ympärivuorokautinen oire- ja saattohoito-osasto, jossa hoidamme palliatiivisia - ja saattohoitopotilaita.

Meillä hoitotyön tavoiteena on potilaan mahdollisiman hyvä elämän loppuvaihe. Keskeistä on potilaan kivun ja muiden oireiden hyvä hoito ja potilaan toiveiden kunnioittaminen. Läheisten huomioiminen ja tukeminen sekä heidän toiveidensa kuuleminen ovat myös osa potilaan hoitokokonaisuutta. Teemme yhteistyötä Akuutti kotikeskuksen palliatiivisen tiimin kanssa. Osastomme toimii kotisairaanhoidossa olevien palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden tukiosastona.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus ja tulee olla merkitty Valviran terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme sijaisuuden sopivan hakijan löydyttyä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

osastonhoitaja Kirsi-Marja Merinen 044 701 3044

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare