Sairaanhoitajan sijaisuus, Joensuu (id2150) - Siun sote

Sairaanhoitajan sijaisuus, Joensuu (id2150)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKOON!
Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 30.6.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus
Haemme sairaanhoitajaa Pohjois-Karjalan keskussairaalaan Yhteispäivystykseen ajalle 8.7. - 29.9.2019. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.
Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista, jolta edellytämme valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä avointa asennetta ja halukkuutta kehittää asiakaspalvelua, työtä ja työyhteisöä. Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää voimassaolevia lääkelupia.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa 8.7.2019 tai sopimuksen mukaan.
Kysy lisätietoja palveluesimies Tiina Sinkkonen tiina.sinkkonen@siunsote.fi
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 11.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2150
  • 11.6.2019 - 30.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan