Sairaanhoitajan sijaisuus, Kaavi - Kuopion yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan sijaisuus, Kaavi

Viihdytkö työympäristössä, jossa paikallisuus ja luonnonläheisyys yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon? Tule sairaanhoitajaksi perusterveydenhuoltoon Koillis-Savon kauneimpiin maisemiin, Kaaville!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksen, Kysterin, Koillis-Savon palveluyksikössä, Kaavin terveysaseman akuuttivastaanotolla on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus 3.11.2019 saakka.

Koillis-Savon palveluyksikön Kaavin terveysasemalla toimivat lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, suun terveydenhuollon, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, psykologin, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut sekä 25 paikkainen lyhytaikaisvuodeosasto. Haettavana olevaan sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy pääasiassa päivystävänä sairaanhoitajana toimimista.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Valitun henkilön on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan.

Arvostamme käytännön kokemusta perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja. Sijaisuudessa on koeaika. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Tervetuloa!

KYSTERI, Koillis-Savo
Kaavin terveysasema
Rantatie 2
73600 Kaavi

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Haku tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja sijaisuudesta antaa osastonhoitaja Anita Paleologos, p. 044 7171 482, anita.paleologos@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala, Kysteri
Osoite: Kaavi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Tutustu työnantajaan