Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Koukkuniemi, Tampere - Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Tule antamaan arvokas panoksesi sairaanhoitajan sijaisena Koukkuniemen vaativan hoidon yksikköön VAH1. Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian jatkuen 31.8.2023 asti. Vaativan hoidon yksikkö sijaitsee kauniilla Koukkuniemen alueella Näsijärven rannalla.

Yksikköömme kuuluu kaksi kymmenen asukkaan ympärivuorokautista osastoa. Asukkaamme ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa tai muistisairautta. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja toteutat hoitoa kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Itsenäinen työskentelyotteesi ja kykysi toimia moniammatillisessa tiimissä tukevat loistamistasi työssä. Yksikössämme on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työvuoroihin vaikuttamisen. Työ on aamu- ja iltavuoroja.

Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme!

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Toivomme, että sinulla on rokotuslupa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotesti (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa) suoritettuna. Eduksesi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetaustaisten ikäihmisten parissa työskentelystä.

Yksikössä 1.5. - 1.8.2023 välillä aloittaneelle työntekijälle maksetaan neljän viikon työsuhteen toteutuessa 300 euron kesäbonus. Jos työsuhde kestää yhteensä kuuden viikon ajan, kesäbonus on 300 euron sijasta 500 euroa.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi! Täytämme sijaisuuden sopivan henkilön löydyttyä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, vuorotyö. Sijaisuuden koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan jatkuen 31.8.2023 asti. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Sanna Marttinen p. 044 486 3702 ja vastaava palveluesihenkilö Tarja Lehtikangas p. 040 759 1398.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue, Iäkkäiden vanhainkotihoito
Osoite: Romsinkuja 5, 33180 Tampere

Rekommenderade jobb